Remedii naturale pentru impotenta

ImpotenceImage by bartmaguire via Flickr

Barbatii care sufera de impotenta ar incerca cred aproape orice tip de tratament care le-ar asigura vindecarea de impotenta, nu-i asa domnilor? Si daca exista atatea medicamente, proceduri, tehnici si operatii menite sa ne scape de aceasta afectiune rusinoasa pentru majoritatea dintre noi, trebuie sa stiti ca exista si numeroase tratamente si remedii naturiste home-made pentru impotenta, remedii ce folosesc ingrediente pe care le gasiti cu usurinta prin bucataria dvs. sau alte lucruri, ale caror principala calitate este ca nu sunt deloc scumpe si ca va sunt la indemana.
Sa vedem cateva exemple de remedii pentru impotenta facute acasa:

Tratamentul cu usturoi pentru impotenta sexuala
Usturoiul este una dintre cele mai remarcabile remedii naturale ale carui beneficii impotriva impotentei sunt foarte recunoscute. Este un afrodiziac natural si inofensiv care va poate ajuta cu impotenta dvs. Dupa spusele unui eminent sexologist din SUA, usturoiul are un pronuntat efect afrodiziac. Este un energizant pentru pierderea puterii sexuale, pentru slabirea sexuala. Pentru rezultate impotriva impotentei are trebui mestecatei intre 3 si 4 catei de usturoi crud.

Tratamentul cu ceapa pentru impotenta sexuala
Ceapa este un alt afrodiziac sub forma de leguma. Mareste libidoul si intareste organele reproductive. Trebuie tinut cont de faptul ca ceapa alba este mai folositoare pentru impotenta.

Tratamentul cu morcovi pentru impotenta sexuala
Morcovii sunt considerati pretiosi in tratamentul pentru impotenta. Pentru rezultate cat mai bune, aprox. 150 gram. de morcovi, taiati marunt, ar trebui consumate impreuna cu un ou fiert inmuiat intr-o lingura de miere, o data pe zi pentru o luna sau doua. Aceasta reteta creste rezistenta sexuala, deci este un tratament bun pentru impotenta .

Tratamentul cu vatamatoare pentru impotenta sexuala
Vatamatoarea, este o planta medicinala care functioneaza de asemenea ca tonic pentru vigoarea sexuala, tratand impotenta.

Tratamentul cu sparanghel pentru impotenta sexuala
Radacinile uscate de sparanghel sunt folosite in medicina Unani ca afrodiziace in lupta cu impotenta. 15 grame de radacini de sparanghel fierte intr-o cana de lapte ar trebui sa se bea de doua ori pe zi. Folosirea regulata a acestui remediu este de nepretuit pentru impotenta si ejacularea precoce.

Tratamentul cu ghimber pentru impotenta sexuala
Sucul extras din ghimber este un afrodiziac foarte apreciat si foarte eficient in tratamentul pentru impotenta. Pentru rezultate cat mai bune, jumatate de lingurita de suc de ghimbir ar trebui consumat cu un ou fiert pe jumatate si cu miere, o data pe zi seara tarziu, timp de o luna. Se spune ca imbunatateste impotenta, ejacularea prematura.

Tratamentul cu curmale uscate pentru impotenta sexuala
Curmalele uscate sunt considerat un aliment foarte intaritor pentru organism. Amestecate cu alune, fistic si seminte de gutuie in cantitati egale, aprox 100 de gram ar trebui consumate in fiecare zi, pentru ca este un medicament foarte eficient pentru impotenta.

Tratamentul cu stafide pentru impotenta sexuala
Stafidele negre sunt benefice pentru redobandirea vigorii sexuale. Dupa ce le spalati bine cu apa, fierbeti-le cu putin lapte. Astfel se vor umfla si se vor indulci. Mancati stafide si beti lapte. Incepeti cu 30 gram stafide si 200 ml lapte de trei ori pe zi, apoi mariti treptat cantitatea de stafide pana ajungeti la 50 gram pe zi.
Alimentatia pentru impotenta sexuala

Dieta cu fructe proaspete
Dieta este un factor important in lupta cu impotenta. La inceput, pacientul ar trebui sa adopte pentru cinci zile o dieta bazata exclusiv pe fructe proaspete, luand trei mese pe zi, la intervale de 5 ore.

Dieta echlibrata
Dupa dieta numai cu fructe proaspete, barbatul care sufera de impotenta ar trebui sa se orienteze spre o dieta echilibrata, constand in seminte, nuci, cereale, legume si fructe, consumand cantitati mari de alimente rejuvenative, precum zerul, laptele acru, in special lapte de capra, usturoi, miere, ceapa, mei.
In tratamentul pentru impotenta, evitati fumatul, alimentele procesate, conservele.
Pacientul care vrea sa scape de impotenta ar trebui sa evite fumatul, alcoolul, ceaiurile si cafeaua. Tot ce inseamna alimente procesate, conserve, ar trebui de asemenea evitate, si mai ales zaharul alb si faina alba, si produse rezultate din acestea.
Alte tratamente naturiste pentru impotenta sexuala

Masajul corporal
Un masaj viguros pe tot corpul este foare eficient in tratamentul pentru impotenta, pentru ca ajuta la revigorarea muschilor care sunt esentiali in energia nervoasa.

O baie rece de sezut
Nervii organelor genitale sunt controlati de regiunea pelvica. De aceea, o baie rece de sezut timp de 10 min dimineata sau seara este foarte eficienta pentru impotenta.

Aerul proaspat, exercitiile in aer liber
Trebuie sa depuneti toate eforturile necesare pentru o viata cat mai sanatoasa, iar aerul proaspat si exercitiile in aer liber sunt esentiale pentru succesul tratamentului pentru impotenta.
Reblog this post [with Zemanta]

No comments:

Post a Comment